Om Oss

VI SOM JOBBAR HÄR

Johan
johan@atleticorebro.seJiannis
jiannis@atleticorebro.se

Fredrik

VANLIGA FRÅGOR

Självklart, om du inte varit medlem hos oss tidigare och bor i Örebro så kan du prov-träna 7 dagar helt gratis 🙂 Du kan enkelt signa upp för detta på vår köpsida – https://atleticcity.nsz.se/ – Sen laddar du ner vår app så kan du prov-träna även under våra obemannade öppettider.

Nej det får du inte. Det kan vara så att medlemskapet har gått ut eller att autogiro har ej gått att dra. Isåfall be din kompis kontakta oss. Om du tar med någon in som inte har giltigt medlemskap kommer du först få en varning. Händer det igen kommer ditt medlemskap spärras en viss tid. Händer det igen efter det så kommer ditt medlemskap spärras helt

Du kan logga in på din egna sida i vår shop – https://atleticcity.nsz.se/ – och se om ditt medlemskap gått ut, isåfall kan du förnya direkt i shoppen. Annars kan du bara ladda ner vår app istället och använda den för att komma in i gymmet. Appen heter ATLETIC CITY SPORTGYM (glöm inte att acceptera Bluetooth)

Ladda ner vår app istället så kommer du in 🙂

Ja det får du. Din blipp (app) fungerar till båda gymmen, du tillgång till Atletic City Sportgyn mellan 04.00-00.00 alla dagar.

Du måste ha fyllt 16 för att träna hos oss. Om du är intresserad av att teckna prova-på vecka och är under 18 så måste du göra det i receptionen med personal.