Priser

Årskort Direktbetalning


Halvårskort Direktbetalning

Autogiro 12 mån bindningstid

Autogiro utan bindningstid

För nya medlemmar tillkommer startavgift när man skriver in sig. Om du köper medlemskap online så betalas den när du hämtar ut din blipp. För er som tecknar autogiro, om du köper 12 månader bindningstid så när det gått 12 månader så är det 1 månad uppsägningstid, väljer du däremot utan bindningstid så har du 3 månader uppsägningstid. Vi har åldersgräns på vårt gym, du behöver vara 16 år för att köpa medlemskap. Om du vill träna hos oss innan 16 så behöver du träna tillsammans med en målsman.

3-månader Direktbetalning


Månadskort Direktbetalning


10-kort Direktbetalning

Inpassering

I vår shop kan du bli medlem och även förnya ditt medlemskap. Om du är en helt ny medlem så kommer du få en kod som funkar till inpassering som fungerar i 7 dagar, sen behöver du komma in till oss under bemannade öppettider och det är även då du betalar för startavgift och inpassering om du önskar att ha kvar den.

För dig som redan är medlem så är det väldigt enkelt, det är bara att klicka på LOGGA IN uppe till höger så kommer du till din profil och där kan du förnya ditt medlemskap och se övrig info.

https://atleticcity.nsz.se/

Du vet väl att vi är kopplade till flera friskvårdsföretag så att dina friskvårdspengar kan användas hos oss

  • Actiway
  • Benify
  • Söderberg & Partner
  • ePassi